I Do Photo

Fotograf de nunta din Bucuresti si nu numai

Mihai - "I Do" Photo

Numele meu este Mihai si pe scurt, sunt fost bancher, actual fotograf, dar in tot acest timp, sunt un om, un prieten si nu de foarte mult timp, un sot. Am o sotie foarte frumoasa, care ma sprijina in tot ceea ce fac si care, atunci cand este necesar, face echipa cu mine pentru a fi alaturi de voi in ziua nuntii voastre.

Tin sa mentionez ca pun foarte mare accent pe relatia dintre mine si miri. Daca ma alegeti doar pentru portofoliu si pret, faceti o greseala. Daca ma alegeti pentru ca sunt persoana pe care vreti sa o aveti alaturi de voi aproape in fiecare minut din ziua nuntii voastre si pentru ca va plac fotografiile pe care le fac, ati luat cea mai buna decizie!

Majoritatea mirilor ajung sa imi fie prieteni si invers. Pentru ca din start voi ma alegeti pe mine si eu va aleg pe voi stiind ca acest lucru este posibil in viitor, ca suntem compatibili si pe aceeasi lungime de unda. De acolo, totul va decurge natural si veti avea alaturi de voi un prieten care sa documenteze povestea voastra si nu un furnizor care a venit sa faca poze.

Fotograf nunta Bucuresti cu aparat Canon in mana